JellyPages.com

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Mitähän sitten tapahtui?

Ensimmäiseksi toivotan lämpimästi tervetulleeksi Kynsilaukkaajien piiriin uudet lukijat Pepsi + Maxin, Tutan, Sailan ja kaikki muut, jotka olen mahdollisesti unohtanut tervetulleeksi toivotella!

Henkilökunta lomaili männä viikolla muutaman päivän ja Kynsilaukkaajat olivat kotosalla kahdestaan. Hoitaja kävi kahdesti päivässä ruokkimassa isäntäväen ja poistamassa hiekkalaatikoista kaiken sinne kuulumattoman tavaran. Hyvin olivat pärjänneet niin kissat kuin hoitajakin!

Pihahommat painoivat päälle heti kotiintultua. joten uutta kuvamateriaalia Kynsilaukkaajista ei ole ehditty ottamaan, mutta tässä muutama pääsiäisen aikoihin Onnista otettu kuva.

"Saanko tulla lähemmäksi?"

"Rakastuin sinuun ensi silmäyksellä!"

"Olet syötävän suloinen!"
Loppu. Ärsyttääkö teitäkin avoin loppu elokuvissa tai sarjoissa? No, tässä nyt joka tapauksessa tapauksessa siihen sarjaan yksi uusi lisää...

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Postimiehen pääsiäistervehdys

Viime aikoina on monissa kissablogeissa ollut tutkittavana paljon erilaisia viestejä. Sulo on lukenut niitä viestipuusta, Karkkisiskot ovat nuuskutelleet postipylvästä ja Myrskylläkin on omia viestejään kuiskiva korallikanukka. Meilläkin kävi postimies! Se oli itse Iso Harmaa ja sain sen ikuistettua kesken työtehtävän suorituksen.

Jos tarkkaan katsoo, niin kyllä se näkyy, että meilläkin on nyt sitten kastettu postisireeni!

Onni luki viestin sireenistä myöhemmin ja kertoi, että siinä lukee:

Hyvää pääsiäistä kaikille!

P.S. Muistakaa toisianne viesteillä muulloinkin kuin juhlapyhinä!

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Onni oravan opissa

Oravalle kelpasivat auringonkukan siemenet...


Onni sen sijaan haaveili birdiestä, vaikkei ainakaan toistaiseksi vielä golfia pelaakaan! Eii onnistunut vielä tälläkään kertaa...


...mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään, joten harjoitukset jatkuvat...

torstai 10. huhtikuuta 2014

Onni Hermanin paistihaaveita

Ellu viihtyy edelleen sinisellä vuodesohvalla. Näkeeköhän sinisellä sohvalla sinisiä unia? Ellu sen varmaan tietäisi, mutta ei kerro.

Onni sen sijaan ei malta edes nukkua, koska paistiliikenne pihalla on hurjan vilkasta. Ihanaaa pulun tuoksua piti päästä haistelemaan ihan tuuletusikkunalta.

Niin teki mieli hieromaan lähempää ystävyyttä pulun kanssa, että Onni yritti päästä pihalle tuuletusikkunan läpi! Turhaan, sillä siinä on jopa Onnin kestävä verkko!

Niin korkealta ja kovaa lauloi "tähdettähdetheviä" epäonnistuneesta yrityksestään suivaantunut Onni, että henkilökunta katsoi ihan oman mielenterveytensä kannalta viisaimmaksi etsiä kengät jalkaan ja takin päälle ja valjasti Onni Hermanin kiireesti pihalle ja kohti paistiliikennekeskusta.

Valjastelu ei kuitenkaan tänäänkään tuottanut toivottua tulosta, vaan muutamasta lupaavasta näköhavainnosta ja niitä seuranneista äkkihyökkäyksistä huolimatta a) fleksi oli liian lyhyt tai b) henkilökunta oli liian hidas tai c) lievästä ylipainosta johtuen saalistajan juoksuvauhti ei ollut ihan paras mahdollinen, joten  tänäkin iltana oli tyytyminen herkkupaistin sijasta ihan tavan kissanruokaan.

 Hyvää se oli se tavan safkakin ja maha täynnä maistuivat makealta vielä yhdet väliunet Papan sylissä ennen varsinaisia yösellaisia.


Yöllä saa sentään rauhassa nukkuakin, kun paistiliikenne on silloin tauolla ja alkaa uudelleen vasta aamulla kuuden aikoihin :)

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Aitiopaikalla

Onnilla on asiaa:

Henkilökunta vaati minua palaamaan vielä edelliseen postaukseen, koska halusi välttämättä näyttää teille yhden kuvan. Kuvasta näette, miltä minun häntäni näytti, kun ryntäsin etsimään naukuvaa taijin harrastajaa tietsikan näytön takaa!


Ulkoiltu on edelleen melkein joka päivä ja tirppa-TV:n lähetyksiäkin olen päässyt katsomaan ihan livenä paikan päältä.

Näitä talitinttejä siellä enimmäkseen on ollut esiintymässä, mutta on siellä välillä puluja ja harakoitakin. Henkilökunta bongasi yhtenä päivänä siellä jopa harvinaisen nokkavarpusen! Minä niitä lajittele sen kummemmin, paisti kuin paisti!

Pitemmän päälle alkaa tuntua aika tyhmältä olla valjaissa muka vaanimassa noita siivekkäitä... Annan henkilökunnalle merkin, että voimme poistua paikalta.Vielä viimeinen vilkaisu lintulaudalle päin ja kiireesti sisälle ja ruokakupille, sillä nälkähän noita paisteja katsellessa tulee.


Ellun kuulumiset ovat edelleen samat, nukkumapaikka vain aina vaihtuu sen mukaan, minne aurinko milloinkin paistaa.

P.S. Isoa harmaata ei ole viime aikoina näkynyt! Onneksi!

torstai 3. huhtikuuta 2014

Kissataijia

Mitähän se Onni nyt näkee ulkona?( Henkilökunta on muuten laittanut kerrankin ajoissa pääsiäisruohon itämään ja samalla myös kissanohran.)

No hitto vieköön, ulkonahan on kissatappelu käynnissä! Iso harmaa vasemmalla ja alistunut punainen maassa oikealla! Tuttujahan nämä! Iso harmaahan esiintyi jo edellisessäkin postauksessa ja punainenkin on täällä ennenkin liikuskellut.

Harmaa on siis voittaja, mutta vielä piti häviäjälle vähän uhitella. Häviäjä puolestaan jäi vielä pitkäksi aikaa paikoilleen ja poistui vasta, kun oli varma, että harmaa on jo poistunut näköpiiristä.

Mutta se harmaan poistuminen se vasta oli hauskaa katsottavaa! 

TAIJIA ISON HARMAAN TYYLIIN :)


Ehkä Onnin kannattaa kuitenkin välttää joutumista törmäyskurssille tuon kanssa!